Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.naturvatten.se.

Vi på Naturvatten i Roslagen AB

är konsulter och arbetar med undersökningar och utredningar inom vattenmiljöområdet. Vi erbjuder också naturupplevelser i form av traditionellt kräftfiske samt bedriver yrkesmässigt fiske efter signalkräfta och abborre.

Vår webbplatsadress

är www.naturvatten.se. Vi samlar inte in några personuppgifter via hemsidan men om du mejlar till oss kan din mejladress komma att sparas så länge det är relevant för vårt arbete/samarbete. Vi tar inga bilder och publicerar inte heller fotografier på www.naturvatten.se från kunders kräftfisken eller övriga event.

Vid utskick

till tidigare kunder gällande kräftfiske och event sparas endast e-postadress. Dessa uppgifter behandlas som övriga personuppgifter (se nedan). Vill du avregistrera dig är du varmt välkommen att göra detta via e-post till info@naturvatten.se.

Övriga personuppgifter

som kan komma att sparas är information som du lämnar till oss via e-post eller telefon (t.ex. arbetsansökningar, CV, kontaktuppgifter vid enskilda miljöundersökningar, bokning av kräftfiskeevent etc.). Dessa uppgifter sparas endast så länge det kan komma att vara relevant för vårt arbete eller som längst ett år, om tillåtelse för annan tidpunkt inte medgivits. Vill du veta vilka personuppgifter Naturvatten har registrerat om dig eller vill att vi raderar dina uppgifter, är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du nedan samt under fliken kontakt på www.naturvatten.se. Endast Naturvattens personal har tillgång till personuppgifterna, vilka lagras lösenordskyddade på lokal server med molnbaserad backup. Inga personuppgifter delas med tredje part.

Kontakt

för denna integritetspolicy är info@naturvatten.se, 0176-229065.